Veel gestelde vragen EMB

Hoe vaak kom ik bij je langs in de praktijk bij het boeken van een EMB-traject?

Basis: Je komt 2x langs. 1x voor de intake en het bloedonderzoek, en 1x voor de uitslag en het plan van aanpak. Verdere contactmomenten voor vragen gaan via whatsapp.

Plus: Je komt 3x langs: 1x voor de intake en het bloedonderzoek, 1x voor de uitslag/plan van aanpak, en 1x na 3 maanden voor een 'hoe nu verder'. In de tussentijd hebben we contact via whatsapp voor vragen etc.

Gold: Je komt 4x langs: 1x voor de intake en het bloedonderzoek, 1x voor de uitslag/plan van aanpak, 1x na 3 maanden en 1x na 6 maanden. In de tussentijd hebben we contact via whatsapp/bellen/beeldbellen

Platinum: Je komt 6x langs: 1x voor de intake en het bloedonderzoek, 1x voor de uitslag/plan van aanpak, 1x na 3 maanden, 1x na 6 maanden voor een HERTEST EMB, 1x voor de uitslag hiervan en 1x in de maanden daaropvolgend

Wat zijn de tarieven van de verschillende EMB trajecten?

Kijk hiervoor op de tarievenpagina

Wat krijg ik daar allemaal voor?

Basis: We bespreken de uitslag van het bloedonderzoek zodat jij begrijpt wat het voor jou betekent. Je ontvangt van mij een behandelplan dat speciaal voor jou is gemaakt. Je kunt hier na mijn uitleg mee aan de slag.  Daarnaast ontvang je, indien er suppletie nodig is, extra korting op de producten van Vitakruid (bovenop de standaard 10% korting)

Bij de trajecten plus, gold en platinum is er trapsgewijs meer intensieve begeleiding en contact, en bij de platinum is er een hertest na een half jaar om de vorderingen te meten.

Wordt het vergoed door mijn zorgverzekering?

Het EMB-traject wordt niet vergoed, ook niet als je aanvullend verzekerd bent.

Wat als ik toch meer begeleiding wil na het basis, plus of gold traject?

Dat is natuurlijk mogelijk. Je boekt dan een of meerdere losse consulten daarna. 

Hoe werkt het met eventuele supplementen?

Waar nodig worden supplementen vanuit de bloedtest geadviseerd. Deze zijn voor eigen rekening. De geadviseerde producten zullen te allen tijde kwalitatief hoogwaardig zijn. Wanneer je besluit een ander en/of minder kwalitatief product te gebruiken, kan ik helaas niet instaan voor het effect. Wel kun je altijd mijn kortingscode ‘JOJANNEKE10’ bij Vitakruid gebruiken. Goed om te weten dat ik NIET uitsluitend met vitakruid werk. Vanuit de test kijken we wat het beste bij jouw lichaam aansluit. 

Kan ik de test ook herhalen?

Jazeker! In het algemeen raad ik aan om de bloedtest gemiddeld na een halfjaar opnieuw te doen. Mocht je zelf eerder de behoefte hebben kunnen we altijd in overleg kijken of dit geschikt is. In sommige gevallen, afhankelijk van de uitslag, zal ik dit ook als advies meegeven.

Het herhaaltraject los boeken kost € 249