Het 8-weekse EMB Traject is geschikt voor mensen die gezondheidsklachten ervaren, en/of nieuwsgierig zijn en hier serieus mee aan de slag willen.

Weet je niet of de EMB test iets voor je is en wil je graag alleen een los consult dan kun je uiteraard ook bij mij terecht. Ook als je nog wat meer ondersteuning wilt na het EMB consult, kun je dit consult los bijboeken.

Als jij eerder een orthomoleculair traject met bloedtest bij mij hebt gedaan, ken je de voordelen ervan. Ben je actief aan de slag gegaan met de adviezen, en wil je na 3-18 maanden een hertest doen om te kijken wat de veranderingen zijn? Dan is dit traject de juiste voor jou!

Veel gestelde vragen

Hoe vaak kom ik bij je langs in de praktijk bij het boeken van het EMB-traject?

Je komt 2x langs. 1x voor de intake en het bloedonderzoek, en 1x voor de uitslag en het plan van aanpak. Het derde contactmoment is via whatsapp of telefonisch, wat jij prettig vindt. 

Wat kost het EMB traject?

€ 299

Wat krijg ik daar allemaal voor?

We bespreken de uitslag van het bloedonderzoek zodat jij begrijpt wat het voor jou betekent. Je ontvangt van mij een behandelplan dat speciaal voor jou is gemaakt. Je kunt hier na mijn uitleg mee aan de slag.  Daarnaast ontvang je, indien er suppletie nodig is, extra korting op de producten van Vitakruid (bovenop de standaard 10% korting)

Wordt het vergoed door mijn zorgverzekering?

Het EMB-traject wordt niet vergoed, ook niet als je aanvullend      verzekerd bent.

Wat als ik meer begeleiding wil na het traject?

Dat is natuurlijk mogelijk. Je boekt dan een of meerdere losse consulten daarna. 

Hoe werkt het met eventuele supplementen?

Waar nodig worden supplementen vanuit de bloedtest geadviseerd. Deze zijn voor eigen rekening. De geadviseerde producten zullen ten allen tijden kwalitatief hoogwaardig zijn. Wanneer je besluit een ander en/of minder kwalitatief product te gebruiken, kan ik helaas niet instaan voor het effect. Wel kun je altijd mijn kortingscode ‘JOJANNEKE10’ bij Vitakruid gebruiken. Goed om te weten dat ik NIET uitsluitend met vitakruid werk. Vanuit de test kijken we wat het beste bij jouw lichaam aansluit. 

Kan ik de test ook herhalen?

Jazeker! In het algemeen raad ik aan om de bloedtest gemiddeld na een halfjaar opnieuw te doen. Mocht je zelf eerder de behoefte hebben kunnen we altijd in overleg kijken of dit geschikt is. In sommige gevallen, afhankelijk van de uitslag, zal ik dit ook als advies meegeven.

Het herhaaltraject kost € 249